O našich svíčkách

Moje velas jsou přírodní, ručně vyráběné vonné svíčky v českém skle s dřevěným nebo bavlněným knotem. Kokosovo-sójový vosk, který používáme je 100% rostlinný, neobsahuje žádné ropné, parafínové ani živočišné produkty, palmový vosk ani žádné pesticidy, herbicidy a toxické materiály. Je biologicky odbouratelný, není testován na zvířatech a je vhodný pro vegany. Při hoření nevylučuje škodlivé látky a doba hoření je delší až o 50 %.

Knoty používáme dřevěné i bavlněné aby měli na výběr všichni, kdo mají svíčky rádi. Naše dřevěné knoty jsou vyrobené z měkkého, ovocného dřeva a nabízejí jedinečné praskající zvuky hořícího ohně. Bavlněné knoty jsou ze 100% bavlny s lněným proužkem, u klasických svíček používáme bavlněné knoty české výroby.

Naše přírodní svíčky vyrábíme jak bez vůně (ne každý to má rád), vybírat můžete z řady OLORFREE,  tak s lehkou parfemací přírodními, netoxickými vůněmi, které jsou speciálně vyrobené pro svíčky a difuzéry. Používáme je tedy i do našich aroma, tyčinkových difuzérů do místnosti.

Naše sklo je ověřené na vysoké teploty, je určené k výrobě svíček.

Moje velas jsou eko, vegan friendly přírodní svíčky - každá naše svíčka je ručně vyrobená a každá je originál!

A protože na planetě a přírodě nám záleží, i korkové nebo dřevěné víčko a krabička ve které je svíčka balená jsou z přírodních materiálů. Po spotřebovaní svíčky se můžete dál těšit z hezké skleničky nebo dózy, které jistě najdete další využití! Tipy najdete na našem Instagramu moje_velas

Zpět do obchodu